تغذیه-دام

محصولاتی که دارای عبارت 'تغذیه-دام' هستند

زبان تخصصی رشته دامپروری گرایش تغذیه دام

مجموعه تست دروس رشته دامپروری گرایش تغذیه دام برای کنکوریها همراه با پاسخنامه این محصول در 107 صفحه با فرمت پی دی اف تهیه شده است

مجموعه تست دروس رشته دامپروری گرایش تغذیه دام

مجموعه تست دروس رشته دامپروری گرایش تغذیه دام برای کنکوریها همراه با پاسخنامه این محصول در 108 صفحه با فرمت پی دی اف تهیه شده است

جزوه تغذیه دام وطیور

کتاب های خلاصه منابع رشته دامپروری گرایش تغذیه دام این محصول در 322 صفحه با فرمت پی دی اف تهیه شده است

جزوه فیزیولوژی دام رشته دامپروری گرایش تغذیه دام

کتاب های خلاصه منابع رشته دامپروری گرایش تغذیه دام این محصول در 224 صفحه با فرمت پی دی اف تهیه شده است استخوان بلند در یک بعد درازتر است هر استخوان دارای یک دیافیز دو متافیز و دواپی فیز اسـت ناحیـه غضـروف اپـی فیزی درون متافیز قرار دارد و منجر به افزایش رشد طولی استخوان می شود کتاب های خلاصه منابع رشته دامپروری گرایش تغذیه دام

جزوه بیوشیمی(بخش دوم)

کتاب های خلاصه منابع رشته دامپروری گرایش تغذیه دام این محصول در 466 صفحه با فرمت پی دی اف تهیه شده است غشاهای بیولوژیکی به دلیل داشتن ماهیت اسیدی در برابر اکثر مواد قطبی یا باردار نفوذناپذیر میباشند، ولی نسبت به مولکولهای کوچک، غیرقطبی و آبگریز نفوذپذیرند

بیوشیمی(بخش اول)رشته دامپروری گرایش تغذیه دام

برای کنکور منابع دکتری و ارشد تمام رشته های دانشگاهی به همراه تست ها و پاسخ های کتاب های خلاصه منابع رشته دامپروری گرایش تغذیه دام

اصول تغذیه دام

تحقیق اصول تغذیه دام ویژه دانشجویان علوم دامی

تغذیه گاو و استاندارد اندازه گیری ید ، سبوس گندم و دانه ذرت در تغذیه دام و طیور

مقدمه یك راهنما برای تولید موفق، غذای مناسب برای گاو است هزینه غذا بیشترین بهایی است كه برای نگهداری گاو باید پرداخت فهم مراحل هضم نشخواركنندگان و غذای اصلی آن ها، نیازمند غذا دادن و مدیریت خوب است در سال شش زمان كلیدی وجود دارد كه وضعیت بدن دام مورد ارزیابی قرار گیرد این زمان ها عبارتند از اواسط دوره خشكی، زایمان، و تقریبا 45، 90، 180،270 روز

آرد استخوان برای تغذیه دام و طیور و آبزیان

مقدمه آرد استخوان یكی از منابع تامین كلسیم و فسفر در تغذیه دام و طیور و آبزیان است نظر به اینكه آرد استخوان در داخل كشور تولید میشود لذا با توجه به اهمیت تغذیه ای و بهداشتی كه دارد تجدید نظر در استاندارد آن ضروری می نمود اگر آرد استخوان بروش پخت تهیه شود اصطلاحأ آن را آرد استخوان 1 و اگر دركوره و بروش سوزاندن تهیه گردد آن را خاكستر استخوان 2 م

محصولات پر فروش

دسته بندی محصولات

بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی